LIPBALM NEUTRAL – SkinFairytale

5,90 

Odlične negovalne sestavine. Ne vsebuje čebeljega voska, vazelina, parabenov, silikonov ali ftalatov. Ker si vaše ustnice zaslužijo najboljše! 


  • So tvoje ustnice suhe?
  • Ali tvoje ustnice potrebujejo zaščito in nego?
  • Iščeš negovalni balzam zase ali svojega otroka?

Čisto vsak naš izdelek je narejen iz vrhunskih naravnih sestavin.

#  #  #  #

 

Kategorija:

Opis

Ker si vaše ustnice zaslužijo najboljše! Ne vsebuje čebeljega voska, vazelina, parabenov, silikonov ali ftalatov.

#   #   #   #

Dermatološko testirano
 Ne vsebuje alkoholov
 Brez sintetičnih dišav
 Sestavine rastlinskega izvora
 Drži aromaterapevtski certifikat kakovosti
 Brez škodljivih SSL dodatkov
 Majhna proizvodnja s fokusom na kakovosti
 Kvalitetne in neoporečne sestavine

Sestavine

INCI: Theobroma cacao seed butter, olea europaea fruit oil, cocis nucifera oil, euphorbia cerifera cera, tocopherol, helianthus annuus seed oil.

skinfairytale dezodoranti na mizi

Brand

SkinFairytale

Misija SkinFairytale je, da se dobro počutite v svoji koži in jo razvajate s kvalitetnimi sestavinami. Zdaj imamo vse od naravnega balma za male ritke, pa do terapevtske  in negovalne linije za otroke in odrasle. Vse naše sestavine so neoporečne, izdelki ne vsebujejo sintetičnih sestavin in v nobenem pogledu ne ogrožajo človeka, narave. Vsi pričarani nasmehi na obrazih otrok in mamic, pa je najlepša potrditev, da delamo nekaj dobrega. Mnenja strank:
  •  Simona - Za nego kože pri dermatitisu uporabljam AtopicBalm in AtopicCream, pred časom sem naročila tudi ZincBalm in slučajno še ugotovila, da mi neverjetno hitro pomaga pri odpravljanju mozoljev, s katerimi se borim že dlje časa v glavnem pa se pojavljajo zaradi hormonskih motenj in mi do sedaj ni pomagalo nič, razen NEnaravne kozmetike.
  • Klara - Odlične kremice. AtopicCream je moja, naša najljubša. Presenečena in navdušena pa sem nad novimi mazili, ki blažijo neprijetne prehlade. P.s CalmDown že peti dan zapored rešuje naš spanec, ki je kljub nahodu naše 4- letnice miren in brez nočnega zbujajnja. Navdušena.
  • Nika - Odlične kreme in moram rečt najboljše naravne kremice za zdravljenje atopicnega dermatitisa. vse po vrsti! Obvezna rešitev vsake mlade družine. Pri nas kreme uporabljamo vsi po vrsti, ne samo atopik.