KOLOIDNO SREBRO 30 ppm, 100 ml + sprej

8,90 

99.998 čistih delcev srebra (1-20 nm) in destilirana voda farmacevtske kakovosti (Ph.Eur.). Antiseptik za prvo pomoč, kot čistilec vode …


  • Visoka koncentracija: 30 ppm
  • Sestavine: 99,98% čisto srebro, destilirana voda (Ph.Eur.),
  • Vrhunska farmacevtska kakovost
  • Steklenica s pipeto Izdelano v EU

 

Kategorija:

Opis

Ta izdelek se lahko uporablja v različnih aplikacijah. Izbira uporabljenega postopka je izključna odgovornost uporabnika. Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte v hladnem in temnem prostoru, stran od električnih naprav. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katere koli bolezni. Te izjave FDA ni ocenila.

Pakiranje: 100ml – pršilo

Sestavine: 99,998 % srebrni delci (1–20 nm), destilirana voda (Ph. Eur.) Za UV zaščito in ohranjanje čistosti ustekleničeno v zatemnjeni embalaži. Izdelano s pomočjo edinstvenega elektro-kemičnega postopka, ki zagotavlja homogenost in stabilnost.

Shranjevanje: Hranite izven dosega otrok v temnem in hladnem prostoru stran od električnih naprav. Izbira načina in namena uporabe je lastna odgovornost uporabnika. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok v temnem in hladnem prostoru stran od električnih naprav. Izbira načina in namena uporabe je lastna odgovornost uporabnika. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

 

Brand

Heiltropfen

Heiltropfen®️ Je mednarodno priznana blagovna znamka s sedežem v Londonu. Naše poslanstvo je pomagati razvijati bolj zdrav način življenja ljudi na tem čudovitem planetu Zemlja. Specializirani smo za ponudbo najkakovostnejših prehranskih dopolnil iz narave ter izdelkov za osebno in zdravstveno nego po dostopni ceni proizvedenih v Evropski uniji.