DMSO in Magnezijevo olje – 100 ml

15,70 

Izvirni recept DMSO in magnezijevega olja dr. Hartmuta Fischerja


DMSO se v ZDA uporablja že več kot 100 let. Je naravna snov, pridobljena iz lesne kaše, in je neškodljiva, če se uporablja z ustreznimi previdnostnimi ukrepi. DMSO je organska, brezbarvna, naravna, nesintetizirana tekočina, pridobljena iz lignina

#  #

 

 

Kategorija:

Opis

Raztopina magnezijevega olja je narejena iz magnezijevega klorida (Ph. Eur., USP, FCC, prehrambena) in dvojno destilirane vode. Molekulska formula: (MgCl2). Farmacevtska kakovost, brez dišav. Izdelano v Nemčiji. To je 60% dimetil sulfoksida in 40% magnezijevega olja. Del magnezijevega olja vsebuje 4,303 mg magnezija, kar pomeni na čajno žličko (5 ml) 215,2 mg.

Čisti 99,9% DMSO ima tekoče ali trdno / kristalno stanje! Nad 18,5 ° C (65,3 ° F) ima DMSO tekoče stanje, pod temperaturo pa trdno / kristalno stanje. V primeru kristalnega stanja snovi ga lahko damo v široko posodo ali lonec z vročo vodo (ki ne vre) in po možnosti zapremo. Voda ne sme segati nad grlo steklenice. Po 30-60 minutah zamenjajte vodo z vročo. Nato hranite steklenico pri sobni temperaturi nad tališčem. Lahko ga postavite tudi na grelec, dokler ni tekoče. Po uporabi: tesno zaprite (vrat steklenice mora biti pred zapiranjem suh), (vrat steklenice mora biti pred sušenjem suh), sicer se lahko razlije!

Pakiranje: 100ml

Sestavine: 60 % dimetil sulfoksid min. 99,9 %, Ph. Eur, 30% Magnezijev klorid 12 % (Ph. Eur, USP), destilirana voda.

Shranjevanje: Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru.

Opozorilo: Izbira načina in namena uporabe je lastna odgovornost uporabnika. Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru. Preprečite kontakt z očmi. V primeru kontakta z očmi temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Brand

Heiltropfen

Heiltropfen®️ Je mednarodno priznana blagovna znamka s sedežem v Londonu. Naše poslanstvo je pomagati razvijati bolj zdrav način življenja ljudi na tem čudovitem planetu Zemlja. Specializirani smo za ponudbo najkakovostnejših prehranskih dopolnil iz narave ter izdelkov za osebno in zdravstveno nego po dostopni ceni proizvedenih v Evropski uniji.