DMSO 99,9 % – 100 ml

14,90 

DMSO se v ZDA uporablja že več kot 100 let. Je naravna snov, pridobljena iz lesne kaše, in je neškodljiva, če se uporablja z ustreznimi previdnostnimi ukrepi


  • Univerzalno večnamensko topilo
  • Vsebina: min 99,9% Pharma. kakovost, (Ph. Eur.)
  • Količina: 100 ml Steklenica vklj. pipeta Izdelano v Nemčiji
  • Videz: prozoren, brezbarven
  • Pakirano v močno in trdo kartonsko cev za težke obremenitve: idealna zaščita za potovanja in potovanja.

#  #

Kategorija:

Opis

DMSO je organska, brezbarvna, naravna, nesintetizirana tekočina, pridobljena iz lignina. Čisti 99,9% DMSO ima tekoče ali trdno / kristalno stanje! Nad 18,5 ° C (65,3 ° F) ima DMSO tekoče stanje, pod temperaturo pa trdno / kristalno stanje. V primeru kristalnega stanja snovi ga lahko damo v široko posodo ali lonec z vročo vodo (ki ne vre) in po možnosti zapremo.

Voda ne sme segati nad grlo steklenice. Po 30-60 minutah zamenjajte vodo z vročo. Nato hranite steklenico pri sobni temperaturi nad tališčem. Lahko ga postavite tudi na grelec, dokler ni tekoče. Po uporabi: tesno zaprite (vrat steklenice mora biti pred zapiranjem suh), (vrat steklenice mora biti suh pred zapiranjem), sicer se lahko razlije!

Pakiranje: 100ml

Sestavine: Dimetil sulfoksid (C2H6OS), farma. kakovosti (Ph. Eur)
CAS-št.: 67-68-5  EG-št.: 200-664-3
Tališče: 18,4 °C Pod to temperaturo je v trdnem stanju. 

Shranjevanje: Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru na sobni temperaturi. Preprečite kontakt z očmi, kožo in oblačili. V primeru kontakta temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom.

Navodila za uporabo: Izdelek se uporablja le kot topilo. Izbira načina in namena uporabe je lastna odgovornost uporabnika. 

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru na sobni temperaturi. Preprečite kontakt z očmi, kožo in oblačili. V primeru kontakta temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom.

Brand

Heiltropfen

Heiltropfen®️ Je mednarodno priznana blagovna znamka s sedežem v Londonu. Naše poslanstvo je pomagati razvijati bolj zdrav način življenja ljudi na tem čudovitem planetu Zemlja. Specializirani smo za ponudbo najkakovostnejših prehranskih dopolnil iz narave ter izdelkov za osebno in zdravstveno nego po dostopni ceni proizvedenih v Evropski uniji.