Pogosto zastavljana vprašanja

V nadaljevanju odgovarjamo na nekatera najpogosteje zastavljena vprašanja za lažji dostop do želenih informacij

Kam pošljem komentarje oziroma kako pridobim povratne informacije na ZaupajNaravi?

Veselimo se vaših komentarjev. Kliknite tukaj in nam pošljite svoje komentarje, povratne informacije ali vprašanja.

Koliko časa traja, da se pri vaših izdelkih vidijo rezultati?

Ker smo si ljudje zelo različni, bodo naši izdelki delovali z različnimi stopnjami in različno hitrostjo za vsakega posameznika. Ključnega pomena za doseganje rezultatov s katerim koli prehranskim dopolnilom je doslednost.

Ali lahko izdelek vzamem iz kapsule, če kapsule ne morem pogoltniti?

Večino izdelkov lahko vzamete iz kapsul, ki jih razstavite in jih vsujete v majhno količino hrane ali vode. Vendar pa obstaja nekaj izdelkov, za katere je znano, da imajo grenak okus.

Ali lahko vzamem več kot en odmerek na dan?

Da, dokler upoštevate priporočeno uporabo vsakega izdelka. Kot pri vsakem prehranskem dopolnilu se je treba pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom, še posebej, če ste noseči, dojite, imate posebno zdravstveno stanje, jemljete zdravila ali imate znane neželene učinke ali alergije.

Imam trgovino in želim prodajati vaše izdelke. Na koga naj se obrnem?

Veselimo se sodelovanja izpolnite obrazec Kontakt.

Kakšna je vaša politika zasebnosti?

Našo politiko zasebnosti najdete tukaj.

Kje so narejeni vaši izdelki?

Naši izdelki večinoma prihajajo iz držav EU nekateri pa so iz Rusije.

Ali so vaši izdelki varni?

Vsekakor! Številni ljudje so mnenja, da industrija prehranskih dodatkov ne vsebuje predpisov in standardov ter da je vprašljiva varnost. Vendar to absolutno ne drži.

Vso proizvodnjo prehranskih dopolnil, varnost sestavin in tržne prakse na evropski ravni ureja evropska agencija za varno hrano (EFSA) na nacionalni pa Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

Na področju dodatkov je bilo v Evropi ustanovljenih več neodvisnih organizacij, ki zagotavljajo kakovost izdelkov in nadzorujejo industrijo. Mnogi od teh programov kakovosti za dodatke uporabljajo stroge kriterije, ki presegajo celo EFSA standarde.

Na našem spletnem mestu ZaupajNaravi.si so na voljo le izdelki, ki izvajajo sistem postopkov, procesov, testiranja in dokumentacije, ki zagotavljajo, da vsak izdelek dosega obljubljeno moč, čistost in kakovost.

Ali so vaši izdelki certificirani kot ekološki? Je kateri od izdelkov brez GSO, veganski ali brez glutena?

ZaupajNaravi.si se zavezuje k pridobivanju najboljših izdelkov, vključno s številnimi, ki niso brez GSO, veganski ali brez glutena. Te značilnosti jasno navajamo v opisih izdelkov, da vam pomagamo narediti najboljšo izbiro za vaš zdravstveni režim.

Če je izdelek po datumom poteka roka, ali to pomeni, da izdelka ne smem zaužiti?

Ni nujno. Čeprav je izdelku potekel rok uporabe, se lahko še vedno odločite za nadaljnjo porabo, če še vedno ohranja dobre senzorične in kakovostne lastnosti. Vaša odločitev bi morala biti odvisna od več dejavnikov, vključno s tem, kako je bil izdelek shranjen v vašem domu in od tega, ali je izdelek razbarvan ali opazno spremenjen. Če se pojavijo znaki razkroja, je najbolje, da izdelek zavržete.

Ali sprejemate naročila po telefonu?

Seveda lahko dostopate do naše telefonske podpore na številki 040 765 105. Naša ekipa se vedno z veseljem odzove na vaše potrebe; njihova glavna skrb je vaše zadovoljstvo.

Kaj ponuja ZaupajNaravi.si, kar drugje ne bom našel

Izdelke, ki temeljijo na znanosti in, ki so se izkazali za učinkovite.

Vrhunske dodatke, ki drugje pogosto niso na voljo; in vedno najnovejše izdelke v sektorju. Če iščete izvirno in učinkovito prehransko dopolnilo in ga ne najdete na spletnem mestu ZaupajNaravi.si in če verjamete, da nam torej manjka nekaj posebnega, nam pošljite svoj predlog in, če ga prevzamemo, vam bomo plačali za vašo idejo!

Učinkovita dopolnila, ki zavirajo staranje, so rdeča nit naše ponudbe in so edinstveni izdelki, ki jih je potrebno uporabljati več mesecev, da bi ocenili koristi, ki jih ponujajo!

Osnovni izdelki, ki bi morali biti del vsakodnevnega dopolnilnega režima od mladosti do starosti: močni, celoviti multivitamini, esencialne maščobne kisline, gastro-odporni probiotiki, in antioksidanti vsi v učinkovitih odmerkih.

Kaj ne najdem na spletnem mestu ZaupajNaravi.si

Ne boste našli „kačjega olja“ ali „čudežnih zdravil“ – ali izdelkov, ki temeljijo na trženju. Nikoli.

Ne boste našli fantastičnih trditev ali nemogočih obljub. Včasih lahko traja več mesecev ali celo let dopolnjevanja, da odpravimo nekatere zdravstvene težave (razstrupljanje telesa, na primer, traja več kot le nekaj dni).

Ni trditev na podlagi anekdotičnih dokazov (eden najbolj jasnih znakov šarlatanstva…)

Če imate vprašanje, na katero tukaj ni odgovorjeno? Vas prosimo, da nas kontaktirate.

Proudly powered by Themelexus.com
Add to cart