Obdelava osebnih podatkov

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je lastnik spletne trgovine ZaupajNaravi.si – Tjaša Radovan s.p., inovativni ekološki izdelki, Grahovo 3
1384 Grahovo.

Tjaša Radovan s.p., se zavezuje k ščitenju zasebnosti uporabnikov spletne trgovine ZaupajNaravi.si ter k skrbi za optimalno tehnološko podporo tej varnosti (ZVOP-1 in GDPR).

Prenos vseh osebnih podatkov je zaščiten z varnim SSL protokolom.

Kako in zakaj pridobivamo osebne podatke?

Če nakup opravite brez prijave v svoj uporabniški račun, obdelujemo le tiste podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo vašega naročila (sklenjene pogodbe o nakupu): ime, priimek, naslov za dostavo, podatke o naročenem izdelku in plačilu ter telefonska številka in e-naslov, da vas lahko obveščamo o prejemu in obdelavi naročila. Brez teh podatkov, naročila ne moremo izvesti. Teh podatkov, razen za primer vaše morebitne reklamacije, ne obdelujemo za noben drug namen, smo jih pa na podlagi davčnih predpisov dolžni hraniti še 10 let po izdaji računa za naročen izdelek.

Če nakup opravite kot registriran uporabnik spletne trgovine ZaupajNaravi.si, podatke o vaših naročilih hranimo tudi v vašem uporabniškem profilu in jih do vašega preklica uporabljamo za spodaj navedene namene na spodaj navedenih pravnih temeljih (Podatki registriranih uporabnikov).

Podatki registriranih uporabnikov:

Z registracijo na spletni strani ZaupajNaravi.si z nami sklenete pogodbo o zagotavljanju storitev registriranim uporabnikom. S tem pridobite pravico do uporabe svojega uporabniškega profila, kjer se shranjujejo naslednji podatki:

 • podatki, ki nam jih sami posredujete ob registraciji ali kasneje ob dopolnjevanju profila;
 • če se registrirate z uporabo svojega Facebook ali Google+ računa, podatki, ki nam jih posreduje Facebook oziroma Google (zgolj e-naslov in uporabniško ime), in podatki, ki nam jih sami posredujete;
 • podatki o vaših nakupih, ki jih opravite kot registriran uporabnik;

Podatke iz vašega profila uporabljamo:

 • za avtomatsko izpolnjevanje podatkov o naročniku (ni vam treba vsakič znova izpolnjevati podatkov o naslovu za dostavo – lahko shranite tudi več naslovov in ob oddaji naročila samo izberete, na katerega želite prejeti naročeni izdelek – kadarkoli lahko dodate nov naslov, spremenite ali izbrišete starega);
 • za to, da vam lahko prikazujemo zgodovino vaših nakupov, kar vam olajša naročanje izdelkov, ki jih večkrat naročate;
 • da vam lahko pripravimo prav posebne ponudbe, ugodnosti in akcije, ki jih po e-pošti ali na domač naslov ponudimo samo registriranim uporabnikom s podobnimi nakupnimi navadami (če nam to ob registraciji ali kasneje posebej dovolite; dovoljenje lahko kadarkoli v uporabniškem profilu tudi enostavno prekličete);
 • da lahko izvajamo interne raziskave in analize, ki nam omogočajo, da zagotovimo čim kvalitetnejšo in čim ugodnejšo ponudbo v spletni lekarni za vse kupce.

eNOVICE ZaupajNaravi.si (prijava na elektronsko posredovane novice):


Na prejemanje eNOVICE se lahko naroči kdorkoli, tako da:

 • v prijavni obrazec na spletni strani ZaupajNaravi.si vnese svoj e-naslov;
 • ob registraciji uporabniškega profila označi kljukico v polju “Prijava na eNOVICE“.

 

Naročnikom na eNOVICE  bo ZaupajNaravi.si na elektronski naslov pošiljala novice, obvestila o novih produktih, morebitnih posebnostih v zvezi s poslovanjem in aktualnih akcijah ter posebnih ponudbah.

Osebne podatke lahko ZaupajNaravi.si obdeluje za namen pošiljanja eNOVICE do preklica s strani uporabnika.

Od prejemanja eNOVICE se lahko prejemnik kadarkoli odjavi na način, opisan v posamezni eNOVICI oziroma tako, da pošlje e-sporočilo na info@zaupajnaravi.si ali pisno odjavo na naslov: Tjaša Radovan s.p., inovativni ekološki izdelki Grahovo 3, 1384 Grahovo, registrirani uporabniki pa tudi v svojem uporabniškem profilu.

Posredovanje podatkov tretjim osebam

ZaupajNaravi.si brez izrecne predhodne privolitve uporabnika ne bo razkrila njegovih osebnih podatkov tretji osebi, razen:

 • v primeru, ko je to potrebno zaradi skladnosti s pravnimi obveznostmi, ki jih ima ZaupajNaravi.si (npr. Finančni upravi in drugim državnim organom na njihovo obrazloženo pisno zahtevo v zvezi s konkretnimi postopki),
 • zunanjim izvajalcem storitev, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi podatkov (npr. računovodskemu servisu, tiskarju, pošti, v določenih primerih uporabe storitve “Svetovanja”), – ti podatke obdelujejo izključno v imenu ZaupajNaravi.si in za namene izvedbe storitve za ZaupajNaravi.si

Veljavnost teh informacij

Vsa pojasnila o obdelavi vaših osebnih podatkov se nanašajo zgolj na uporabo v okviru spletne trgovine ZaupajNaravi.si in ne veljajo za strani in integrirane aplikacije, do katerih dostopate preko povezav, ki jih je moč najti na ZaupajNaravi.si. Strani in integrirane aplikacije, do katerih dostopate preko teh povezav, imajo svoja določila o obdelavi osebnih podatkov, ki so lahko drugačna. Priporočamo vam, da se pred uporabo posamezne spletne strani/aplikacije seznanite z inforamcijami o obdelavi osebnih podatkov na teh straneh/aplikacijah.

Proudly powered by Themelexus.com
Add to cart