O nas

Zaupaj Naravi.si je podjetje s prehranskimi dopolnili, ki je zavezano pomagati ljudem na poti do doseganja optimalnega zdravja, dobrega počutja in dolgoživosti. Naše poslanstvo je izbrati in ponuditi dodatke vrhunske kakovosti iz naravno pridobljenih in preizkušenih sestavin v sodelovanju z naravo in ​​znanostjo.

Naš končni cilj je pomagati ljudem živeti bolj zdravo, zato ponujamo le izbrana prehranska dopolnila. Ne glede na to ali iščete izdelke za pomoč pri energiji, stresu, prebavi, zdravju srca, obvladovanju telesne teže ali drugih pomembnih področjih zdravja, je Zaupaj Naravi.si tu, da vam pomaga pri vsakem koraku.

Naš pristop

Naša ljubezen do naravne medicine nas  utrjuje v prepričanju, da zagotovimo najbolj koristne izdelke, ki jih navdihujeta narava in znanost.

Trdno verjamemo v sposobnost narave pri zdravljenju, vendar to ni dovolj. Znanost, ki temelji na raziskavah, sodi skoraj v vsak izdelek, ki ga ponujamo, zato je iskanje in ponudba učinkovitih izdelkov, ki dejansko delujejo, naše osnovno delo.

Kakovost izdelka

Kadar gre za kakovost naših izdelkov, se ne zapletamo. V industriji, ki je preplavljena z izdelki z nizko stopnjo kakovosti, zavajajočim označevanjem in neprimernimi standardi, iščemo drugačen transparenten in znanstveno podprt temelj. Od naših partnerjev zahtevamo izjemno visoke standarde in vemo, kako pomembno je, da našo obsesivno vizijo za brezkompromisno kakovost in čistost delijo z nami.

Kako izbiramo prehranska dopolnila?

V največji meri gre za iskanja najti najbolj učinkovito iz sveta naravnih in tradicionalnih zdravilnih rastlin in njihovih ekstraktov, ki jih človek že stoletja ali tisočletja uporablja za podporo svojemu zdravju.

Kultura in vrednote:

  • SODELOVANJE: Skupaj sodelujemo pri doseganju svojega poslanstva s ponižnostjo, hvaležnostjo in pristnim spoštovanjem do vsakega člana naše ekipe
  • SOČUTJE: Do svojimi uporabnikov se čutimo zavezani, da bomo njihov zaveznik v vseživljenjskem prizadevanju za zdravje in dobro počutje
  • VESELO IN ZDRAVO ŽIVLJENJE: Prizadevamo si za kvalitetno življenje in krepitev zdravja.
  • VERODOSTOJNOST in KREDIBILNOST: Želimo ustvarjati verodostojne vsebine, ki podpirajo, vodijo in navdihujejo naše uporabnike k čim boljšim zdravstvenim rezultatom zase in za njihove družine.

Naše obljube

Zagotavljamo vam, da kupujete od podjetja, ki ceni zadovoljstvo svojih strank, ko oddajo naročilo.

Naša glavna skrb je v splošno zadovoljstvo naših kupcev, naša skupina za pomoč strankam pa je opravila obsežno usposabljanje o vseh izdelkih, ki jih ponujamo, in hkrati se zavezujemo, da vam bomo pomagali pri kakršnih koli vprašanjih ali pomislekih.

Ne glede na to, ali gre za vprašanja, ideje, navdih ali skrbi – smo za podporo vedno tu, da vam pomagamo. Prosimo vas, da nas pokličete na 040 765 105 med 9:00 in 16:00 in eden od članov naše ekipe bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja. Do nas lahko pridete tudi tako, da pošljete sporočilo preko našega  kontaktnega obrazca ali pa po E-pošti info@zaupajnaravi.si – odgovorili vam bomo takoj, ko bomo utegnili (običajno v nekaj urah).

Proudly powered by Themelexus.com
Add to cart