21.95

In Stock

Plezajoča lakota dragocen tonik za limfni sistem

  • Pomaga pri razstrupljanju oteklih bezgavk, kot je tonzilitis
  • Kožne motnje zaradi slabega limfnega obtoka
  • Kot naravni diuretik pri težavah cistitisa in drugih urinarnih stanj

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enaki izdelki = 7% popusta

Compare

Opis

PLEZAJOČA LAKOTA – Tradicionalna uporaba in koristi za zdravje

Procentualno raste po vsem svetu, zato ni presenetljivo, da ima Plezajoča lakota bogato zgodovino tradicionalne uporabe.

Indijanci so to zelišče uporabljali za pospeševanje zdravja ledvic in kot zdravilo za gonorejo. Tudi Indijanke so jo včasih uporabljale za preprečevanje nosečnosti.

V tradicionalni kitajski medicini se uporablja kot protivnetno in za premikanje stagnacije. Z močno pripadnostjo limfnemu sistemu se Plezajoča lakota uporablja tudi kot diuretik.

Koristi za razstrupljanje

Limfni sistem

Limfni sistem je mreža tkiv in organov, ki telesu pomagajo znebiti strupov, odpadkov in drugih nezaželenih materialov. Njegova osnovna funkcija je prevoz limfe, tekočine, ki vsebuje bele krvne celice, ki se borijo proti okužbam, po telesu.

Plezajoča lakota krepi delovanje limfnega sistema in izboljšuje njegovo sposobnost izpiranja strupov, zmanjšuje zastoje in zmanjšuje oteklino.

Limfinsko čiščenje tega zelišča pa posledično izboljšuje delovanje imunskega sistema. Plezajoča lakota je prvovrstna rastlina spomladi in se začne pojavljati, ko počasi imunski sistem potrebuje okrepitev.

Zdravje ledvic

Diuretično delovanje čistilk pomaga odstranjevati odpadke, strupe in odvečno tekočino iz ledvic. Ko se pretok krvi v ledvicah zmanjša zaradi bolezni, se odzovejo z zadrževanjem vode, zato so lahko koristna diuretična zelišča.

Diuretična zelišča pomagajo ledvicam, da sprostijo presežek natrija v urinu in lahko preprečijo kopičenje drugih mineralov, ki lahko povzročijo ledvične kamne, če jih ne preverjamo.

Če imate že obstoječe stanje ledvic, je ključnega pomena, da se pred uporabo diuretičnih zelišč pogovorite s svojim zdravnikom.

Zdravje jeter

Različne študije so potrdile hepatoprotektivni učinek Plezajoča lakota. Jetra ne samo ščiti pred poškodbami, temveč pomaga, da se zdravi s svojimi čistilnimi lastnostmi. Cepilniki tudi spodbujajo proizvodnjo žolča in preprečujejo, da bi se žolčni kanali zamašili.

Okužbe sečil (UTI)

Z dolgo zgodovino tradicionalne uporabe za UTI, diuretične lastnosti Plezajoča lakotaskupaj s svojim pomirjujočim, raztolčenim učinkom naredijo to zelišče idealno za umirjanje in vneto sečnico. Redno pitje čaja Cleavers lahko deluje kot preventivni ukrep za pojav ponavljajočih se UTI.

„Indijski časopis za raziskave farmacije in biotehnologije“ je objavil članek o diagnozi, vzrokih, simptomih in zdravljenju UTI. Priporoča Cleavers za akutni ali kronični cistitis z otečenimi bezgavkami in vnetjem maternice.

Cepilniki so lahko koristni tudi za zaščito sluznice mehurja pred draženjem, kar lahko vodi do preaktivnega mehurja.

Deklaracija:

 

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.