5% Manj

84.85 80.60

In Stock

Sinergija v paketu “Nosečnost/Po porodu” se nanaša na kombinirani učinek vseh sestavin, kot vsota, ki je močnejša od vsote posameznih sestavin


 • Ekološko tekoče želeto 200ml – NAGRAJEN IZDELEK LETA 2015! Nagrada The Natural and Organic awards 2015!
 • Kompleks za nosečnice (120 kapsul) – Premium kompleks s folno kislino in železom je izbrana kombinacija vitaminov in mineralov – posebej prilagojenih za čas nosečnosti in dojenja
 • Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami 200ml – Hladno stiskano, vegansko olje, ki so ga formulirali strokovnjaki za prehrano otrok in mater
Compare

Opis

Ekološko tekoče železo in njegova uporaba

 • Ekološko tekoče železo vsebuje unikaten, certificiran ekološki vir železa, pridobljenega iz Murraya koenigii listov
 • Skupaj s standardiziranimi izvlečki guave, limone in amle zagotovijo standardizirano raven vitaminov B in C
 • Vsebuje SeaGreens ekološke alge, koprive, acerolo, regrat, med in olje pomaranče

100% Ekološko tekoče železo je primernega okusa in primeren za vso družino, tudi v času nosečnosti in dojenja, za otroke, starejše in fizično aktivne, vegetarijance. Ne zapira. Železo je bistveno pri tvorbi hemoglobina in rdečih krvnih celic. Železo izboljšuje splošno počutje in deluje proti utrujenosti. Izboljšuje kognitivne funkcije.

Ste noseči?

Ženske, ki niso noseče ali dojijo, morajo dnevno zaužiti 15 do 18 miligramov železa. Ženske, ki so noseče, potrebujejo bistveno več železa. Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje (NIH) priporoča prehransko nadomestilo železa za nosečnice 27 miligramov na dan.

Imate dojenčka?

Dojenčki gradijo zaloge odvečnega železa od svojih mater, ko so v maternici. To poteka tudi v prvih šestih mesecih življenja, ko dojijo. V njihovo prehrano dodajte živila, obogatena z železom, ko je vaš otrok star do 6 mesecev.

Večina pediatrov priporoča uporabo formule, ki je obogatena z železom, če dojenčka hranite v plastenki. Prezgodnji dojenčki, ki še niso imeli časa, da bi zgradili svoje zaloge železa, bodo verjetno potrebovali dodatno železo.

Preden otrokom dodate železo z dodatki železa, se vedno posvetujte s svojim pediatrom.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Kompleks za nosečnice in njegova uporaba

Za čas nosečnosi in dojenja. Brez vitamina E. Folna kislina prispeva k rasti tikiv med nosečnostjo, normalnim psihološkim funkcijam in obenem podpira normalno delovanje imunskega sistema. Železo je bistvenega pomena za zdravo tvorbo hemoglobina in rdečih krvničk. Železo prav tako prispeva k normalnemu prenosu kisika skozi telo in zato vodi k manjši utrujenosti, obenem pa tudi podpira imunski sistem.

 

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami in njegova uporaba

Hladno stiskano, vegansko, brez topil in z 88% ekološkimi sestavinami. Olje so formulirali strokovnjaki za prehrano otrok in mater

 • Uživanje se priporoča za čas pred načrtovano zanositvijo, med nosečnostjo ter po nosečnosti, še posebej v času dojenja
 • Svetujemo, da ga uživate skupaj z Viridian Nutrition Kompleksom za nosečnice, za optimalno podoporo mame in otroka
 • DHA je Omega3 maščobna kislina. V tej mešanici je uporabljena veganska različica DHA, pridobljena iz oceanske alge Schizochystrium, morske mikroalge, bogate z dokozaheksaenojsko kislino
 • DHA prispeva k ohranjanju normalnih možganskih funkcij in vizije
 • Te koristi so pridobljene z dnevnim vnosom 250mg DHA. V 15ml izdelka se nahaja 273mg DHA.

DHA je Omega3 maščobna kislina. V tej mešanici je uporabljena veganska različica DHA, pridobljena iz oceanske alge Schizochystrium, morske mikroalge, bogate z dokozaheksaenojsko kislino. DHA prispeva k ohranjanju normalnih možganskih funkcij in vizije. Te koristi so pridobljene z dnevnim vnosom 250mg DHA. V 15ml izdelka se nahaja 273mg DHA.

Uporaba:

 • Visoko hranljivo olje lahko dodate v sadne ali zelenjavne smoothije, solatne prelive, pomake, juhe ali ga kot začimbo dodajte na zelenjavo, v testenine, riž, krompir … ali pa ga preprosto zaužijte z žličko.

  Deklaracija:

   


  VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.