11.95

In Stock

Edinstveni naravni antiseptik Malavit je bil ustvarjen v Altaju pred več kot 25 leti in v tem času je prejel priznanja ne samo v Rusiji, temveč tudi v mnogih državah sveta


  • Proizvod je povsem naraven in vsebuje mumio, kamnito olje, gobo čaga, baker, cedrino smolo, brezove popke, borove popke, hrastovo lubje ter izvlečke korenin in trav: oman, regrat, ognjič, navadni rman, poprova meta, materina dušica, lapuh, kamilica, kolmež, žajbelj, smilj, ehinaceja, trpotec, krvavi mlečnik
  • Ima močne antibakterijske, protivirusne, protiglivične, antihistaminske in protivnetne učinke
  • Ustvarjalec Malavita je Dvornik Viktor Mironovič – doktor bioloških znanosti, profesor medicine, akademik Ruske in Evropske akademije naravnih znanosti

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enaki izdelki = 7% popusta

Compare

Opis

Ima močne antibakterijske, protivirusne, protiglivične, antihistaminske in protivnetne učinke

Ustvarjalec Malavite je Dvornik Viktor Mironovič – doktor bioloških znanosti, profesor medicine, akademik Ruske in Evropske akademije naravnih znanosti. Uredba predsednika Vladimirja Putina mu je podelila naziv “častni izumitelj Ruske federacije”. Moskovski in Ruski patriarh Aleksije II mu je podelil red svetega Sergeja Radoneshskega. Prejel je številne nagrade in priznanja tako v Rusiji kot v drugih državah sveta.

Malavit je izdelek, ki je bil nagrajen z več kot 70 nagradami na svetovnih kongresih v Rusiji, Švici, Nemčiji, Belgiji, Franciji, na Kitajskem, Maleziji, Bolgariji, Arabskih emiratih in mnogih drugih državah.

Prednosti večnamenskega naturopatskega sredstva “Malavit”

Izdelek je 100% naraven

Najbolj je učinkovit pri akutnih in kroničnih vnetnih procesih kože in sluznice.
Je nestrupen, nima kumulativnih lastnosti.
Deluje na hitro celjenje ran in srbenja ter ima protivnetni, deodorantni, analgetični in izrazit antiedematozni učinek. Nima embriotoksičnega in teratogenega učinka, lahko ga uporabljajo otroci in nosečnice.

Indikacije za uporabo Malavita so številne, kar dokazujejo klinične študije v vodilnih medicinskih in znanstvenih ustanovah v Rusiji:

Vnetne bolezni zgornjih dihal: akutne virusne okužbe, gripa, angina, kronično vneto grlo (rinitis)
Bolezni ustne votline, dlesni (gingivitis, afte, periodontoza, zapleti po zobozdravstvenih posegih)
Bolezni zunanjega slušnega kanala in srednjega ušesa (akutni in kronični otitis)
Poškodbe mišično-skeletnega sistema (kontuzije, raztezki, zlomi, hematomi)
Nevritis in nevralgija
Akne, opekline, dekubitus, rane, glivice na nohtih (onihomikoza), ozebline, kosi, praske, povečano znojenje, piki žuželk
Akušerstvo in ginekologija (vaginoza, kandidiaza, cervicitis)
Virus herpesa tipa I in II
Izdelek je popolnoma naraven

Sredstvo za nego ustne votline

Edinstveno naravno higienično sredstvo Malavit je bil ustvarjen v Altaju pred več kot 25 leti in v tem času je prejel priznanja ne samo v Rusiji, temveč tudi v mnogih državah sveta. Tvorec Malavita je Dvornikov Viktor Mironovič – doktor biologije, profesor medicine, član Ruske akademije znanosti, dobitnik številnih nagrad in priznanj v Rusiji in drugih državah.

Pakiranje:  30 ml

Vsebina:

proizvod je povsem naraven in vsebuje mumio, kamnito olje, gobo čaga, baker, cedrino smolo, brezove popke, borove popke, hrastovo lubje ter izvlečke korenin in trav: oman, regrat, ognjič, navadni rman, poprova meta, materina dušica, lapuh, kamilica, kolmež, žajbelj, smilj, ehinaceja, trpotec, krvavi mlečnik.

Ne vsebuje:

etilni alkohol, barvila, parabeni, konzervansi in proizvodi gensko spremenjenih organizmov.

Sestavine/INCI: AQUA, GLYCERIN, LACTIC ACID, COPPER CARBONATE HYDROXIDE, COPER SULFATE, XANTHAN GUM, PINUS SIBIRICA RESIN, BETULA ALBA BUD EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS BUD EXTRACT, QUERCUS ROBUR BARK EXTRACT, SHALAJIT, STONE OIL, INONOTUS OBLIQUUS EXTRACT, INULA HELENIUM EXTRACT, TARAXACUM OFFICINALE EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, MENTHA PIPERITA EXTRACT, THYMUS SERPILLUM EXTRACT, TUSSILAGO FARFARA FLOWER/LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, ACORUS CALAMUS EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS EXTRACT, HELICHRYSUM ARENARIUM EXTRACT, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT, CHELIDONIUM MAJUS EXTRACT

Ne vsebuje etanola, barv, parabenov, konzervansov in proizvodov gensko spremenjenih organizmov.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: za grgranje in izpiranje ustne votline. Za pripravo raztopine v kozarec 100ml vode  dodamo 5-10 kapljic koncentrata. Primerno za dolgotrajno uporabo. Pred uporabo je potrebno stekleničko pretresti.

OPOZORILO: shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: MALAVIT RUSSIA