21.95

In Stock

Certificirani ekološki kelp iz trajnostnih in obnovljivih virov, nabran pri škotskem otočju Outer Hebrides, ki zagotavlja jod

  • Jod prispeva k normalni proizvodnji ščitničnih hormonov in normalnemu delovanju ščitnice
  • Jod prav tako prispeva k normalnim kognitivnim funkcijam, metabolični energiji, delovanju živčnega sistema in ohranja normalno kožo

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enaki izdelki = 7% popusta

Compare

Opis

Kako vam lahko Kelp dejansko pomaga pri hujšanju in uravnavanju hormonov

Ko pomislite na morske alge, si predstavljate samo ovitek za suši? Kelp, velika vrsta morskih alg, se spopada s koristmi, ki dokazujejo, da bi jo morali zaužiti zunaj kalifornijskega zvitka. Pravzaprav je alga že v toni stvari, ki jo uporabljamo vsakodnevno – od zobne paste do sladoleda.

Alga raste v plitvih oceanih (na območjih, imenovanih alpskih gozdovih ) in lahko doseže velike višine – do 250 čevljev. Obstaja približno 30 različnih sort te starodavne morske alge, od katerih so najpogostejše velikanske alge, bongo alge in kombu – kar predstavlja 21 odstotkov japonskih obrokov zaupanja vreden vir in je predlagano kot razlog za njihovo nadpovprečno življenjsko dobo.

Zdaj moramo vsi prepoznati številne velike zdravstvene koristi te mogočne morske zelenjave, od njenih lastnosti proti raku do vloge, ki jo ima pri uravnavanju hormonov.

Te hranljive koristi vas bodo prepričale, da jeste več alg

Kelp ni samo hrano s hrano, ki ima malo maščob in kalorij. Nekatere raziskave kažejo, da lahko tudi alpa močno vpliva na izgubo teže in debelost, čeprav doslednih ugotovitev ni. Naravni alginat iz vlaken, ki ga najdemo v albah, deluje kot zaviralec maščob in ustavi absorpcijo maščobe v črevesju. Kelp je tudi odličen vir vitaminov in hranil, vključno z:

  • vitamin K
  • vitamin A
  • kalcija
  • železo
  • magnezija

Ampak tisto, kar ta morska super hrana resnično izstopa, je vsebnost joda. Pravzaprav je eden najboljših naravnih virov joda, ki ga ponuja, saj mu daje možnost uravnavanja hormonov superherojev.

Mineralni jod ima ključno vlogo pri proizvodnji ščitničnih hormonov, urejanju presnove in pomoči ženskemu telesu v zdravi nosečnosti. Po drugi strani pa pomanjkanje tega vitalnega minerala lahko odigrati vlogo Trusted Source pri boleznih in motnjah, kot so policistična bolezen jajčnikov, motnje prostate, stanja ščitnice , avtoimunske bolezni in celo diabetes. Ker je prehrana izključni vir vsebnosti joda v človeškem telesu, je treba biti pozoren na to živila, vsebujejo ta mineral.

Raziskave so tudi pokazale, da ima alpa lahko močne sposobnosti za boj proti raku, zlasti proti raku raku dojk in debelega črevesa. Visoka raven antioksidantov se ne bori samo proti prostim radikalom, ampak lahko pomoč ljudem s sladkorno boleznijo Trusted Source in delujejo kot močan protivnetno sredstvo Trusted Source.

Deklaracija:

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina, umetnih barvil. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.