NOBEL OFFICE – Namizni štiristopenjski prečiščevalec pitne vode z vgrajenim sistemom reverzne osmoze

664.52

In Stock

Najbolj tehnološko dovršen sistem za filtriranje pitne vode


 • Vrhunska filtracija z Reverzno Osmozo
 • Grelnik vode, do 95°C, za čaj, kavo…
 • Brez Montaže – postavite na pult, priklopite v elektriko, uporabljate
 • Izredno preprosta uporaba
 • Naš prečiščevalec bo odličen ne le v kuhinji, temveč tudi v pisarnah in na številnih drugih reprezentativnih mestih
Compare

Opis

S sodobnim sistemom Nobel Office imejte čisto vodo kjerkoli želite!

Ta priročna rešitev vam bo zagotovila popolno čisto vodo, kjer koli želite – tudi v prostorih brez vode ali sanitarij. Naš prečiščevalec bo odličen ne samo v kuhinji ali prostorih, temveč tudi v pisarnah in na številnih drugih reprezentativnih mestih.
Izredno enostavna namestitev – napravo postavite kamor koli, vklopite napajanje – in že je pripravljena!

Naprava ne potrebuje priključka za vodo ali kanalizacijo

Popolno čisto vodo zagotavlja vgrajen sistem reverzne osmoze s proizvodno zmogljivostjo do 200 litrov na dan. Hitra proizvodnja vode zahvaljujoč spodbujevalni črpalki. Štiri različne temperature vas vodijo k željeni izbiri.

Za napravo ni potreben priključek za vodo – preprosto nalijte vodo iz pipe v rezervoar, vgrajeni sistem za filtriranje vode pa naredi vse ostalo. Filtri, ki očistijo notranjost naprave od mehanskih nečistoč, klora in drugih kemičnih spojin, težkih kovin, pa tudi virusov in bakterij. Osmotska membrana zagotavlja popolnoma čisto vodo, v sistemu pa je vgrajen dodaten antibakterijski vložek – tako da je kakovost vode zagotovljena.
Vgrajena črpalka poveča tlak in večkrat prehaja skozi osmotsko membrano – zahvaljujoč temu je razdelilnik veliko bolj ekonomičen kot kateri koli drugi sistem filtracije vode z reverzno osmozo. Naprava sama nadzoruje kakovost vode in zagotavlja informacije o potrebi po zamenjavi. Poleg tega nadzorna plošča prikaže podatke o kakovosti vode v rezervoarju in kakovosti očiščene vode (TDS merjenje dotočne in prečiščene vode). Na nadzorni plošči boste našli tudi podatke o porabi filtrskih kartuš.

Štiri temperature vode, med katerimi lahko izbirate:

1. Voda pri sobni temperaturi – za neposredno porabo
2. Voda pri 50 ° C
3. Voda pri 85 ° C – kuhanje belega in zelenega čaja
4. Voda pri 95 ° C – kuhanje črnega čaja, kave

Izberite količino pijače:

1. Stalna poraba
2. 240 ml
3. 350 ml
4. 500 ml
Vsako od zgornjih možnosti lahko kadar koli spremenite ali zaustavite.

Stopnje filtracije vode:

Naprava je opremljena s štirimi stopnjami čiščenja vode:
1. Filter iz nerjavečega jekla za odstranjevanje mehanskih nečistoč (ne nadomešča)
2. filter usedline-ogljik 1 mikron – natančno odstranjevanje mehanskih in kemičnih nečistoč
3. 50 GPD osmotska membrana – odlična filtracija vode (0,0001 mikronov)
4. Antibakterijski ogljikov filter – izboljšuje okus vode

Tehnični podatki:

 • Dimenzije: višina 388 mm, širina 183 mm, globina 440 mm
 • Neto teža: 7 kg
 • zaslon na dotik
 • štiri nastavljene vrednosti: 25 ° C, 50 ° C, 85 ° C, 95 ° C
 • 5-litrski rezervoar za vodo
 • rezervoar za čisto vodo: 1,5 litra
 • napajalnik: 220-230V 50 Hz
 • Poraba energije: 2300W
 • Povprečna poraba energije: 0,1 kW / 24h
 • Kapaciteta tople vode: 27 l / h (~ 90 ° C)

Povratna osmoza: ključ do varne pitne vode

Sistem NOBEL OFFICE je prilagojen stanju vode in razmeram v Evropi. Opremljen je s funkcionalno komandno ploščo z gumbi na dotik, indikatorji in opozorili, ki omogočajo varno in zanesljivo upravljanje in uporabo. Pri delovanju, obliki in velikosti sistema sta bili upoštevani potreba po čisti pitni vodi in kraj postavitve naprave, to je v kuhinji. Postavitev v kuhinji je optimalna rešitev za čiščenje pitne vode, saj izključuje možnost kontaminacije vode v ceveh, ventilih, pipah in podobno. Očiščena voda je takoj uporabna za pitje, kuhanje in druge namene. Rezultat je izjemen. Čaj na primer ostane čist/jasen tudi potem ko se ohladi. Prav tako lonci, grelniki vode in aparati za kavo ostanejo dlje časa kot novi, ker zaradi mehke vode ne pride do odlaganja apnenca. Voda je okusna in ima veliko pozitivnih lastnosti za zdravje.

Filtracija omogoči pH-nevtralizacijo vode, sprostijo pa se tudi minerali. Fiziološka struktura vode se ne spremeni. Filtracija se ne izvede agresivno in vode ne razbije na molekularne dele. Iz vode se zanesljivo odstranijo težke kovine, kot na primer baker in svinec, klor, ostanki zdravil, pesticidi, mikroorganizmi, delci apnenca in rje, organske snovi, ipd.. Prav tako tudi azbestna vlakna, bakterije in vse druge nečistoče, ki so večje od 0,001 – 0,0001 mikrona.

Reverzna osmoza odstrani minerale

Reverzna Osmosa (RO) odstranil več kot 90-99,99% vseh onesnaževal, vključno z minerali. RO odstranjuje minerale, ker imajo večje molekule kot voda. Predmet mineralov in RO je povzročil polemiko in nesoglasja med vodnimi in zdravstvenimi strokovnjaki. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je pojasnila, da je večina zdravih mineralov potrebnih za človeško telo iz prehranskih ali dopolnilnih virov in ne iz pitne vode iz pipe. Poleg tega so minerali, ki jih najdemo v vodi, škodljivi za zdravje ljudi.  Voda iz pipe predstavlja različne anorganske minerale, ki jih človeško telo težko absorbira (Misner, 2004). Njihova prisotnost je sum na široko paleto degenerativnih bolezni, kot so otrdelost arterij, artritis, ledvični kamni, žolčni kamni, glavkom, katarakta, izguba sluha, emfizem, diabetes in debelost. Minerali, ki so na voljo, zlasti v “trdi” vodi iz pipe, se slabo absorbirajo ali pa jih zavrne celično tkivo in, če jih organizem ne izloči lahko njihova prisotnost povzroči arterijsko obstrukcijo in notranjo škodo (Dennison, 193; Muehling, 1994; Banik , 1989).

Organske minerale in anorganske minerale

V vodi obstajata dve vrsti mineralov, organski in anorganski. Človeška fiziologija ima biološko sorodnost z organskimi minerali. Večina organskih mineralov za naše telesne funkcije in potrebe izvira iz rastlinske hrane.

Povratna osmoza slabo vpliva na pH vode

Ravni pH vode se bodo samodejno spremenile, ko jo zaužijemo in pride v stik s hrano v vašem želodcu. Tudi na prazen želodec je vaša želodčna kislina nekajkrat bolj kisla kot RO voda (pH 6-8) s pH vrednostjo 2. Človeško telo nenehno uravnava raven pH, da bi našlo ravnotežje. Zato v normalnih pogojih vedno ohranja nevtralno ravnovesje 7,4 pH. Zdravo telo je zelo stabilno in bo dokaj hitro in enostavno obnovilo homeostatski pH. Brezalkoholne pijače in športne pijače imajo običajno pH vrednost 2,5, pomarančni sok ima 3 pH, kava pa 4 pH in te pijače pijemo ves čas brez težav.

Zaključek

Voda, ki jo filtrira ali obdeluje RO, je čista in zdrava. Sistem obdelave RO je trenutno edina tehnologija, ki lahko odstrani večino nastajajočih kontaminantov, vključno z drugimi kontaminanti (tj. Arzen, cianid in fluorid), ki jih je težko odstraniti z drugimi metodami. Nič več zaužitja škodljivih anorganskih mineralov pomeni, da telo ne bo več pod stresom. Potrošnike ne bi smeli skrbeti odstranjevanje mineralov po sistemu RO. WHO (2009) in WQA (2011) sta izpostavila, da človeško telo pridobi veliko večino mineralov iz hrane ali dodatkov, ne iz pitne vode.