Zaupaj Naravi.si je podjetje s prehranskimi dopolnili, ki je zavezano pomagati ljudem na poti do doseganja optimalnega zdravja, dobrega počutja in dolgoživosti. Naše poslanstvo je izbrati in ponuditi dodatke vrhunske kakovosti z naravno pridobljenih in preizkušenih sestavin v sodelovanju z naravo in ​​znanostjo.

Naš končni cilj je pomagati ljudem živeti bolj zdravo in srečno, zato ponujamo le izjemna prehranska dopolnila. Ne glede na to ali iščete izdelke za pomoč pri energiji, stresu, prebavi, zdravju srca, obvladovanju telesne teže ali drugih pomembnih področjih zdravja, je Zaupaj Naravi.si tu, da vam pomaga pri vsakem koraku.

 

Naš pristop

Eno izmed naših osnovnih prepričanj na Zaupaj Naravi.si je, da vedno obstaja način, kako stanje izboljšati. Preprosto povedano – obsedeni smo z iskanjem načinov, kako narediti stvari boljše. To storimo tako, da tisto, kar že tisoče let deluje v naravi, vključimo v najnovejšo razpoložljivo prehransko znanost. Naša ljubezen do naravne medicine nas  utrjuje v prepričanju, da zagotovimo najbolj koristne izdelke, ki jih navdihujeta narava in znanost.

Trdno verjamemo v sposobnost narave pri zdravljenju, vendar prepričanje ni dovolj. Znanost, ki temelji na raziskavah, spada v vsak izdelek, ki ga ponujamo, zato je iskanje in ponudba učinkovitih izdelkov, ki dejansko delujejo, naše osnovno delo.

 

Kakovost izdelka

Kadar gre za kakovost naših izdelkov, se ne zapletamo. V industriji, ki je preplavljena z izdelki z nizko stopnjo kakovosti, zavajajočim označevanjem in neprimernimi standardi, smo se izkazali povsem drugače. Od naših partnerjev zahtevamo izjemno visoke standarde in vemo, kako pomembno je, da našo obsesivno vizijo za brezkompromisno kakovost in čistost delijo z nami.

 

Kako izbiramo prehranska dopolnila?

V največji meri gre za iskanja, ki jih motivirajo naše odločitve najti najbolj učinkovito iz sveta naravnih in tradicionalnih zdravilnih rastlin, ki jih človek že stoletja ali tisočletja uporablja za podporo svojemu zdravju.

 

Kultura in vrednote:

 • SODELOVANJE: Skupaj sodelujemo pri doseganju svojega poslanstva s ponižnostjo in pristnim spoštovanjem do vsakega člana naše ekipe
 • SOČUTJE: Do svojimi uporabnikov se čutimo zavezani, da bomo njihov zaveznik v vseživljenjskem prizadevanju za zdravje in dobro počutje
 • VESELO IN ZDRAVO ŽIVLJENJE: Prizadevamo si za kvalitetno življenje in krepitev zdravja.

 

Poslanstvo Zaupaj Naravi.si je postati najtesnejši zaupnik našim uporabnikom pri njihovem prizadevanju za zdravje in dobro počutje.

Prizadevamo si ustvarjati verodostojne vsebine, ki podpirajo, vodijo in navdihujejo naše uporabnike k čim boljšim zdravstvenim rezultatom zase in za njihove družine.

Zaupaj Naravi.si je rezultat ideje, na enem mestu ponuditi ekskluzivne in inovativne,  izdelke, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih podatkih, v odmerkih in obliki, kjer so dokazali svojo učinkovitost. Trudimo se zagotoviti dostopne, razumljive in uporabne informacije, ki temeljijo na dokazih.

 

Naše obljube

Zagotavljamo vam, da kupujete od podjetja, ki ceni zadovoljstvo svojih strank, ko oddajo naročilo.

Naša glavna skrb je v splošno zadovoljstvo naših kupcev, naša strokovna skupina za pomoč strankam pa je opravila obsežno usposabljanje o vseh izdelkih, ki jih ponujamo, in hkrati se zavezujemo, da vam bomo pomagali pri kakršnih koli vprašanjih ali pomislekih.

Ne glede na to, ali gre za vprašanja, ideje, navdih ali skrbi – smo za podporo vedno tu, da vam pomagamo. Prosimo vas, da nas pokličete na 040 765 105 med uro od 9:00 in 16:00 in eden od članov naše ekipe bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja. Do nas lahko pridete tudi tako, da pošljete sporočilo preko našega  kontaktnega obrazca ali pa po E-pošti info@zaupajnaravi.si – z vam bomo odgovorili takoj, ko bomo utegnili (običajno v nekaj urah).

 

 

Vizitka:

 • Osnovni podatki o podjetju:
 • Naziv: Zaupaj Naravi d.o.o.
 • Naslov: Grahovo 3, 1384 Grahovo
 • Davčna številka: 19335679
 • Davčni zavezanec: Ne
 • Matična številka: 6204708000
 • Banka: Sberbank d.d., Dunajska cesta 128/A, 1000 Ljubljana, Slovenija
 • Transakcijski račun:  3000 0001 1594 252 
 • IBAN: SI 56 3000 0001 1594 252 
 • BIC banke: SABRSI2X
 • Številka vložka v sodni register: reg. pri Okrožno sodišče Ljubljana 2014/5423
 • Šifra dejavnosti SKD: 01.130 Pridelava zelenjadnic in melon, korenovk in gomoljnic.
 • Telefon: 040 765 105
 • E-pošta: info@zaupajnaravi.si